El ministre de Sanitat confirma que s’aixeca el confinament d’Igualada

Ho havia sol·licitat el govern de la Generalitat
El confinament d'Igualada

El govern espanyol ha confirmat el desconfinament de la Conca d'Òdena tal com havia demanat la Generalitat aquest dissabte. El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha indicat en roda de premsa que l'executiu espanyol ha acceptat la proposta del govern català i que es procedirà a l'aixecament en les pròximes hores.

Illa ha indicat que Espanya es troba en una fase d'"alentiment" del nombre de contagis, que se situa aquest diumenge en un 5%. Ha assegurat també que les mesures que s'han pres des de l'executiu espanyol "estan funcionant", alhora que ha remarcat les tasques de prevenció que es duen a terme en les residències d'avis atès el risc que tenen els ancians davant la pandèmia.

El titular de Sanitat ha apuntat que Espanya està realitzant cada dia entre 15.000 i 20.000 tests diaris, xifres que "s'incrementaran en els pròxims dies". Així, Illa ha assegurat que les autonomies rebran un milió i mig de test.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides