Nervis a la directiva del Barça en espera d’explicacions

Bartomeu afronta possibles dimissions des d'un sector incòmode pel comportament de l'staff executiu
Bartomeu, en un acte del Barça
Bartomeu, en un acte del Barça

Aquest divendres està convocada una reunió de la junta directiva del FC Barcelona en la qual el president, Josep Maria Bartomeu, s'enfronta al primer conat de motí del seu mandat. El malestar ha crescut entre sectors de la seva junta que no estaven al cas d'algunes de les actuacions consentides des de l'staff executiu, considerant que alguns membres han cobrat un protagonisme excessiu i una concentració de poder perillosa.

Encara que, en principi, no es tracta dels directius de més pes, Bartomeu s'arrisca a haver d'entomar una o diverses dimissions, si no és capaç de convèncer-los de la netedat de la conducta d'executius com el CEO Òscar Grau i el responsable de presidència i potencial ideòleg del cas de les xarxes socials. Donat el cas, si no aconseguís aclarir les coses, aquests directius no entendrien que no s'executés amb efectes immediats una depuració de responsabilitats.

Més enllà d'aquest fet puntual, al qual cal sumar successos de fons de més entitat com la deserció de la directora financera, Montserrat Font, han sembrat preocupació tant l'horitzó econòmic com les acusacions de Jaume Roures, que parla d'un enorme deute maquillat. Aquest degoteig està esgotant la paciència de directius que no veuen clar el futur i com afrontar l'Espai Barça, inclosa l'assemblea pendent, extraordinària, que s'ha endarrerit.

No es pot parlar d'un motí en sentit estricte contra Josep Maria Bartomeu: aquests directius intranquils no busquen més poder o major control. Però sí que esperen solucions, respostes i garanties. Si algú no sortís convençut i dimitís, no serien bones notícies per a la cúpula blaugrana en la situació actual.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides