El bisbe de Girona demana alliberar els líders ‘indepes’ empresonats

Francesc Pardo afirma que "la misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza"
El bisbe de Girona demana l'alliberament dels presos independentistes

El Bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha demanat l'alliberament dels líders polítics i socials empresonats i condemnats amb penes de presó i inhabilitació per l'1-O. "Com a cristians, també podem demanar que l'alliberament s'ofereixi als dirigents polítics i líders socials condemnats amb penes de presó i d'inhabilitació", ha dit, i ha cridat a no utilitzar la violència per buscar la solució dels problemes.

"La misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza, i és la màxima expressió de la saviesa", ha expressat aquest dimarts durant l'homilia de la missa de Sant Narcís a Girona.

D'altra banda, també ha fet referència a alguns "mals" de la societat dels quals cal "alliberar-se" tot citant la vulneració dels drets humans o la recerca de solucions a problemes "per mitjà de la violència".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides