El bisbe de Girona demana alliberar els líders ‘indepes’ empresonats

Francesc Pardo afirma que "la misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza"
El bisbe de Girona demana l'alliberament dels presos independentistes

El Bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha demanat l'alliberament dels líders polítics i socials empresonats i condemnats amb penes de presó i inhabilitació per l'1-O. "Com a cristians, també podem demanar que l'alliberament s'ofereixi als dirigents polítics i líders socials condemnats amb penes de presó i d'inhabilitació", ha dit, i ha cridat a no utilitzar la violència per buscar la solució dels problemes.

"La misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza, i és la màxima expressió de la saviesa", ha expressat aquest dimarts durant l'homilia de la missa de Sant Narcís a Girona.

D'altra banda, també ha fet referència a alguns "mals" de la societat dels quals cal "alliberar-se" tot citant la vulneració dels drets humans o la recerca de solucions a problemes "per mitjà de la violència".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.