El CF Reus és un polvorí

Els treballadors del club esclaten perquè Platt i Onolfo no només no paguen els sous endarrerits, sinó que sumen un nou impagament
Clifton Onolfo i Curt Onalfo
Clifton Onolfo i Curt Onalfo

Els nous amos del CF Reus, Russell Platt i Clifton Onolfo, segueixen de moment les passes del seu predecessor, Joan Oliver, i encara no han pagat, com s'havien compromès, les nòmines pendents als treballadors del club, els quals acumulen mig any de sous impagats. A més, aquests treballadors, que són tècnics de les diverses categories del club, el personal de l'oficina i els empleats de la botiga, han patit un nou impagament, el del salari del gener.

Tots ells han denunciat la seva situació mitjançant un comunicat on queda clar que els nous propietaris, inversors nord-americans del sector immobiliari que sí que van pagar als jugadors de la primera plantilla que quedaven, no compten amb la seva confiança. Les promeses incomplertes segueixen la línia d'Oliver, la gestió del qual va donar lloc a una sanció de la Lliga de Futbol Professional (LFP) que ha exclòs el club de la segona divisió i de competir en el futbol professional durant tres temporades.

Platt i Onolfo van aterrar a Reus in extremis per rescatar un club en risc de desaparició per culpa de la gestió d'Oliver, quan encara el CF Reus no havia estat sancionat per la LFP. Van prometre una remodelació de l'estadi, un centre comercial i habitatges, però en el seu primer mes al capdavant de la institució, ni han liquidat deutes ni han pagat nòmines.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides