Polèmica per una noticia sobre les vacances de Santi Vila

El Nacional demana disculpes després de retreure l'estiueig del polític amb "joves seminus" i exconsellers a la presó
Santi Vila
Santi Vila

El Nacional publicava aquest dilluns una polèmica informació a on retreia que l'exconseller de Cultura, Santi Vila, hagués marxat de vacances amb "joves seminus", mentre hi ha exconsellers del seu Govern empresonats per l'1 d'octubre.

Titulava la notícia: "Les vacances de Santi Vila amb joves seminus (i el seu govern a la presó)". La reacció no es va fer esperar i va provocar una allau de crítiques a la xarxa social. El líder del PSC, Miquel Iceta, denunciava "homofòbia" en el tractament informatiu.

Després de les primeres crítiques, el digital que dirigeix José Antich modificava el titular i substituïa els "joves seminús" per "joves en banyador". El text destaca que Vila està passant aquests dies d'agost amb "cinc nois 'catxes", mentre "planteja presentar-se a l'alcaldia de Barcelona amb algun partit menor".

La notícia ha generat una allau de crítiques, fins i tot de Jordi Graupera, articulista del digital, que acusava el mitjà "d'explotar l'homofòbia".

Finalment, el Nacional ha demanat disculpes per la informació. El digital ha publicat un missatge a Twitter per dir que "des d'En blau lamentem el titular i el to desafortunat de la notícia". "Treballarem perquè no torni a passar i demanem disculpes a tothom que s'hagi sentit ofès amb raó".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides