Quina ha estat la darrera recol·locació sonada a la Generalitat?

gencat munte alexis serra
gencat munte alexis serra

La del manresà Alexis Serra, l’excap de gabinet de l’exvicepresidenta Neus Munté, que assumeix la responsabilitat de coordinar l’impuls de la reforma horària. S’incorpora com a personal eventual del departament de la Presidència, que encapçala la consellera Elsa Artadi.

És a dir, passa de ser una persona de confiança d’una figura principal del PDECat a treballar sota l’autoritat d’una consellera que va estripar mesos enrere el carnet del mateix partit. Munté, per cert, ha anunciat recentment que deixa la presidència del PDECat, que ocupava des de la renúncia d’Artur Mas, per centrar-se en la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona.

Serra, per la seva part, assumeix un càrrec característicament exòtic de la Generalitat. La causa que el fonamenta tenia com a gran impulsor el treballòleg i exdiputat de Junts pel Sí Fabián Mohedano (també exPSC), recentment nomenat president del Consell Català de Formació Professional. Aquest mes de juny, la consellera Artadi ha anunciat la creació de l’oficina per impulsar la reforma horària.

“Torno a Govern per coordinar impuls per a la reforma horària i la creació de la seva Oficina”, ha anunciat Serra a Twitter abans d’agrair la confiança, per aquest ordre, a Carles Puigdemont, Quim Torra i Elsa Artadi. També ha dedicat un “record especial” a Jordi Turull i Neus Munté perquè “han cregut sempre en la reforma horària”.

“Tot el meu reconeixement a l’amic Fabián Mohedano i al conjunt d’experts que el 2014 van iniciar el camí vers la reforma horària. Seguirem treballant colze a colze per complir amb l’objectiu 2025!”, ha afegit.

(Visited 139 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari