Quin professional mediàtic de Catalunya Ràdio ha dit que Ada Colau “s’ha convertit en la seva pròpia paròdia”?

Joel Díaz, que actualment forma part de l’equip del programa L’última hora del matí de Catalunya Ràdio i col·labora a El Suplement, també d’aquesta emissora pública. Va comentar a X un video on apareixia l’ex-alcaldessa de Barcelona Ada Colau parlant de la seva participació a la Flotilla que pretenia portar ajut humanitari a Gaza dient: “aquesta senyora s’ha convertit en la seva pròpia paròdia”.

Una usuària d’aquesta xarxa social li va demanar que desenvolupés el perquè d’aquest qualificatiu despectiu i el periodista de Catalunya Ràdio ho va fer en dos posts: “Està portant al paroxisme la necessitat de presentar-se com a protagonista, quan no directament víctima, a l’hora de donar suport a qualsevol causa social, per llunyana que li sigui. Això d’una banda. De l’altra, sovint els resultats de la seva acció política només son cosmètics” i “com que és cada vegada més cosmètica i menys útil el que fa, i cada vegada més exagerat el tema del vedettisme, per això dic que sembla que s’estigui parodiant a ella mateixa”.

Com era de preveure, els missatges de Díaz contra Colau van donar lloc a un llarg llistat de comentaris insultants i crítics amb la dirigent dels comuns. Només algun usuari va gosar sortir en la seva defensa.

El llibre d’estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) diu que els professionals que hi treballen no poden fer expressions públiques que perjudiquin la imatge d’objectivitat dels seus mitjans. Joel Díaz no és l’únic professional de Catalunya Ràdio o TV3 que el vulnera sistemàticament.

(Visited 394 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari