Els Jordis i Forn tornen al Suprem

Els tres demanen el seu alliberament una setmana abans de la sessió constituent del Parlament
Títol de la imatgesanchez cuixart anacional
Títol de la imatgesanchez cuixart anacional

L’expresident de l’ANC i diputat electe de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, ha estat el primer a començar a declarar davant el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, per defensar la seva posada en llibertat per fer efectiu el seu dret a la representació política per haver estat escollit diputat el passat 21-D.

Aquesta mateixa raó esgrimirà davant del jutge Llarena l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn, que també ha estat escollit diputat a la llista encapçalada per Carles Puigdemont. Les defenses de Sánchez, Forn, i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, han demanat declarar davant del jutge instructor del Tribunal Suprem, i no com ho va fer Oriol Junqueras que va declarar davant dels tres magistrats de la Sala d’Apel·lacions de l’Alt Tribunal, i que van decidir mantenir Junqueras a la presó per la possibilitat de “reiteració delictiva”.

El jutge Llarena ja va decidir no posar en llibertat els detinguts el passat 4 de desembre també en considerar que hi havia risc de reiteració delictiva. Es dona la circumstància que tant Jordi Sánchez com Joaquim Forn ja han presentat les seves credencials al Parlament de Catalunya per seguir amb el tràmit d’obtenir l’acte de diputats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides