Quin altre mòmio ha perdut David Madí?

Título de la imagen
Título de la imagen

Quan l’any 2010 va decidir abandonar la primera línia política per dedicar-se al món dels grans negocis, no pensava David Madí que les seves privilegiades connexions valien tan poc i que l’acabarien fent fora de tot arreu. En el moment del seu màxim apogeu, era president del consell assessor d’Endesa a Catalunya, vicepresident sènior d’Applus , assessor de Telefónica i responsable de relacions corporatives de la consultora Deloitte a Barcelona.

Però la radicalització del procés sobiranista i l’estreta relació de David Madí amb Artur Mashan acabat provocant que totes les empreses que l’havien contractat per mantenir bones relacions amb la Generalitat convergent l’hagin deixat caure. L’última en fer-ho ha estat l’empresa Applus , que té bona part del seu negoci en l’explotació de les estacions d’ITV.

Precisament, David Madí ha estat imputat en una derivada del cas ITV, que té com a màxim protagonista Oriol Pujol: està acusat per la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat d’emetre factures falses a la productora d’Oriol Carbó, l’exdirector de TV3, que, al seu torn, va fer pagaments a la dona de David Madí, Sandra Buenvarón. S’hi juga una condemna de dos anys de presó que el té entre l’espasa i la paret.

La direcció d’Applus ha aprofitat aquesta delicada situació judicial de David Madí per despatxar-lo. I és que no queda gens bé que en una empresa que té el seu principal negoci en les ITV, el seu vicepresident estigui imputat en un “marro” relacionat amb la corrupció a les ITV. A més, Applus ha decidit traslladar la seva seu social a Madrid per protegir-se dels riscos del procés independentista… en el qual està involucrat fins al coll David Madí!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides