El nou instructor de l’1-O tanca el seu Facebook

El jutge Jaime Conejo hi exhibia antinacionalisme català i inclinació per l'exèrcit, SCC i els ultres del Màlaga
frente bokeron
frente bokeron

Jaime Conejo Heredia, el substitut de José Antonio Ramírez Sunyer al capdavant del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, que assumeix la instrucció sobre els preparatius de l’1-O, ja no permet accedir al seu compte de Facebook després que diversos mitjans es fessin ressò dels continguts.

El Periódico i Directe.cat han difós que Conejo hi exhibia espanyolisme i aversió per l’independentisme mostrant fotos seves en celebracions militars i manifestacions de Societat Civil Catalana. El jutge també es feia ressò en aquesta xarxa social de publicacions del popular blog antinacionalista català Dolça Catalunya i de notícies de Libertad Digital, el diari digital fundat per Federico Jiménez Losantos. Així mateix, exhibia imatges relacionades amb els ultres del Málaga CF.

Les publicacions al seu mur que han transcendit les darreres hores, ara inaccessibles, corresponen fonamentalment al període 2012-2014. Conejo substitueix Ramírez Sunyer, de 70 anys, que es troba hospitalitzat en estat greu.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari