El Barça juga a porta tancada

Vilarrubí dimiteix en desacord amb la decisió de la junta de Bartomeu
vilarrubi barça
vilarrubi barça

La Federació Catalana de Futbol ha decretat la suspensió de tots els partits que els equips federats havien de jugar aquest diumenge a Catalunya, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport “per l’especial situació que viu avui Catalunya” i per garantir l’ordre de les competicions.

La directiva del FC Barcelona pretenia aconseguir la suspensió del partit d’aquest diumenge contra Las Palmas, previst per a les 16.15 hores al Camp Nou, davant la magnitud dels esdeveniments que estan succeint a tot Catalunya. El club considera que no es donen els condicionants adequats per disputar aquest partit. Finalment, però, el club blaugrana ha decidit que el partit es jugarà a porta tancada perquè la Lliga de Futbol Professional (LFP) havia denegat l’ajornament per part de la Lliga de Futbol Professional (LFP).

El vicepresident Carles Vilarrubí ha presentat la seva dimissió perquè està en desacord amb aquesta decisió adoptada per la junta directiva que presideix Josep Maria Bartomeu. També han plegat el directiu Jordi Monés i el vocal Xavier Vilajoana. Per la seva part, el president Bartomeu ha defensat que “el missatge més potent” que pot emetre el Barça és que el món el vegi jugant en un estadi buit i sàpiga el motiu. Si s’hagués negat unilateralment a jugar malgrat la negativa de la LFP, el Barça hauria perdut 6 punts, els tres del partit i tres més de sanció.

Les càrregues policials contra els ciutadans que volen votar en el referèndum ha fet que el club blaugrana es reuneixi de bon matí per estudiar quina serà la seva reacció oficial, considerant que pot haver-hi perill d’ordre públic, amb l’afegit que el conjunt canari jugarà amb una samarreta que té al pit la bandera espanyola.

Gerard Piqué ha publicat una imatge del moment en què votava al seu compte de Twitter, juntament amb la frase: “Junts som imparables defensant la democràcia“. L’exfutbolista i capità del Barça, Xavi Hernández, també s’ha mostrat contrari a l’actuació del govern espanyol, i ha enviat un missatge en forma de vídeo on afirma que “el que està succeint avui a Catalunya és una vergonya. És inadmissible que en un país democràtic la gent no pugui votar. Tot el meu suport a aquella gent que, pacíficament, està intentant exercir el seu dret a vot. Visca Catalunya!”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides