Mas bateja Trias com a alcaldable del procés

El president relaciona el candidat convergent amb el progrés i el contraposa als "progres"
Xavier Trias
Xavier Trias

Artur Mas ha vinculat públicament el destí del procés sobiranista a la reelecció de Xavier Trias com a alcalde de Barcelona. En l’acte d’inici de campanya d’aquest dijous ha declarat que “Per un Govern que no té les coses fàcils, tenir l’alcalde de Barcelona al costat és no només una necessitat, sinó un luxe molt gran que no ens podem deixar perdre”. I ha insinuat que Catalunya no se’n sortiria si l’Ajuntament de la seva capital estigués “instal·lat en la crítica, en comptes de ser un bon aliat de tot el país i el seu Govern”.

El president de la Generalitat ha carregat contra aquells que “van de progres” i les forces emergents “que només saben criticar”, contraposant la “capacitat de diàleg” i “el progrés” que atribueix a Trias.

A més, tirant la vista enrere, ha indicat que “no hi ha política més antisocial que la que s’ha fet de generar deute”. L’acte tenia lloc a Horta-Guinardó, feu tradicionalment d’esquerres.

Trias ha acceptat el bateig com a alcaldable del procés: “Barcelona fa l’aposta de ser la capital de Catalunya. I hi ha qui diu que s’ha d’abatre Trias per això. Però no callarem! Estarem al costat del president de la Generalitat i del Parlament per convertir Catalunya en un país més lliure i avançat!”. “No feu cas de les enquestes, tornaré a ser alcalde”, ha assegurat.

Segons el CIS, la confluència d’esquerres Barcelona en Comú, encapçalada per Ada Colau, guanyaria les eleccions a l’alcaldia de Barcelona amb 11 regidors. En canvi, els resultats del mateix sondeig deixen Trias amb 8 regidors després d’haver governat la capital de Catalunya amb 14.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides