Quin IVA d’electricitat es paga a la UE?

pobresa energètica
pobresa energètica

La pobresa energètica, que segons un estudi del 2014 elaborat per l’Associació de Ciències Ambientals accelera cada any la mort de 1.200 catalans, més que els accidents de trànsit, és en part conseqüència de l’IVA que es paga a Espanya, que supera en tres punts la mitjana de la Unió Europea.

Una mostra de 21 països de la UE situa aquest impost en un 18% de mitjana, segons l’Agència Internacional de l’Energia. Regne Unit, amb un 5%, és el país amb menor imposició. Itàlia, 10%, Grècia, 13%, Irlanda, 14%, França, 18% o Alemanya, 19% també estan per sota del tipus espanyol. Per sobre, hi ha Dinamarca i Suècia, amb un 25% i el topall el té Hongria, amb un 27%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides