Imputats els 78 titulars de les targetes ‘black’ de Caja Madrid

El jutge vol resoldre si es feien servir com a despeses de representació o com a complement de retribució
blesa_caça_cervol
blesa_caça_cervol

Fernando Andreu, jutge de l’Audiència Nacional, ha imputat els 78 titulars de les targetes ‘black’ de Caja Madrid, tot i que ara per ara només cita com a imputats per un delicte d’administració deslleial o apropiació indeguda els 27 consellers i administradors de Caja Madrid i Bankia, tal i com demanava la Fiscalia Anticorrupció, segons informa ‘elConfidencial’.

El jutge pretén aclarir, a partir d’aquestes imputacions diferenciades, si les targetes es van emetre com a despeses de representació o com a complement de retribució, per definir quin supòsit legal han vulnerat.

Si fos una targeta d’empresa per fer front a despeses de representació, no existeix ni suport contractual, ni previsió estatutària, ni decisió d’òrgans de govern en aquest sentit. A més, recorda que es van acabar entregant amb unes finalitats completament diferents a les previstes en les despeses de representació: “Una remuneració irregular, sense haver de justificar el concepte pel qual es feia la despesa”.

Si les targetes eren utilitzades com a complement de remuneració, el jutge no entén per què alguns directius i consellers no les van utilitzar mai i d’altres no van exhaurir el saldo de què disposaven.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari