Imputats els 78 titulars de les targetes ‘black’ de Caja Madrid

El jutge vol resoldre si es feien servir com a despeses de representació o com a complement de retribució
blesa_caça_cervol
blesa_caça_cervol

Fernando Andreu, jutge de l’Audiència Nacional, ha imputat els 78 titulars de les targetes ‘black’ de Caja Madrid, tot i que ara per ara només cita com a imputats per un delicte d’administració deslleial o apropiació indeguda els 27 consellers i administradors de Caja Madrid i Bankia, tal i com demanava la Fiscalia Anticorrupció, segons informa ‘elConfidencial’.

El jutge pretén aclarir, a partir d’aquestes imputacions diferenciades, si les targetes es van emetre com a despeses de representació o com a complement de retribució, per definir quin supòsit legal han vulnerat.

Si fos una targeta d’empresa per fer front a despeses de representació, no existeix ni suport contractual, ni previsió estatutària, ni decisió d’òrgans de govern en aquest sentit. A més, recorda que es van acabar entregant amb unes finalitats completament diferents a les previstes en les despeses de representació: “Una remuneració irregular, sense haver de justificar el concepte pel qual es feia la despesa”.

Si les targetes eren utilitzades com a complement de remuneració, el jutge no entén per què alguns directius i consellers no les van utilitzar mai i d’altres no van exhaurir el saldo de què disposaven.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides