Desfeta dels Sumarroca a la cúpula de Comsa Emte

Carles Sumarroca Claverol, imputat en el cas de Jordi Pujol Jr., perd la vicepresidència
Carles Sumarroca pare i fill
Carles Sumarroca pare i fill

El 2014 de la família Sumarroca, propera a l’òrbita convergent, va quedar marcat per la imputació de Carles Sumarroca Coixet i el seu fill Carles Sumarroca Claverol en el cas de Jordi Pujol Ferrusola. El 2015 ha començat per a ells amb una forta sotragada empresarial: els Miarnau els han arrabassat el poder a la cúpula de la constructora Comsa Emte.

La principal conseqüència d’aquesta desfeta ha estat la pèrdua de la vicepresidència per part de Carles Sumarroca júnior arran d’una reestructuració que simplifica l’organigrama de la companyia i atorga els càrrecs directius als Miarnau.

A banda de l’existència de discrepàncies entre les dues famílies sobre com pilotar el hòlding en el futur, el perjudici que els vincles dels Sumarroca amb l’escàndol de Jordi Pujol Jr. produeix en la reputació de la firma ha estat determinant per accelerar els canvis, publica Economia Digital, fet que neguen des del grup constructor.

Els Sumarroca continuen controlant un 30% de Comsa Emte, mentre que els Miarnau en totalitzen el 70%. Dels Sumarroca, només Albert Sumarroca Claverol resisteix com a membre del Consell de Comsa Emte.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari