Vilagrà diu que la reunió amb el PSC ha “accelerat” la negociació dels pressupostos

La consellera avisa que projectes com el Hard Rock "no poden condicionar" el debat sobre els comptes

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

    Foto: @LauraVilagra

    La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha assegurat aquest dimecres, després de la darrera reunió entre el Govern català i el PSC pels pressupostos d’aquest 2023, que la trobada ha estat “profitosa” i que s’ha “avançat” en la negociació. Una valoració que contrasta amb la que ha fet la portaveu dels socialistes, Alícia Romero, qui ha afirmat que la reunió ha conclòs “sense avenços”.

    En declaracions als mitjans des de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès), Vilagrà,  ha manifestat que l’última trobada “ha accelerat la recta final de les negociacions” dels comptes, i ha assenyalat que no veu impediments per continuar avançant i tancar definitivament l’acord. “Som optimistes que es pugui aprovar el pressupost en els propers dies”, ha afegit.

    Pel que fa a l’exigència que manté el PSC perquè es tirin endavant l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat, el quart cinturó de Sabadell a Terrassa i el macrocomplex d’oci Hard Rock, la consellera ha remarcat que aquests projectes “no poden condicionar” la negociació, ja que “hi ha discrepàncies en els plantejaments i no hi ha consens”. “No es pot condicionar la negociació dels pressupostos a temes sobre els quals encara hi ha molts serrells per parlar i discutir”, ha replicat Vilagrà als socialistes.

    (Visited 50 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari