Alícia Romero: “Encara estem negociant”

Govern i PSC es tornen a reunir per tancar un acord que doni els vots socialistes al pressupost català

La portaveu parlamentària del PSC, Alícia Romero

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha afirmat que “encara estem negociant i tenim voluntat d’arribar a un acord” que permeti l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat pel 2023 amb els vots dels 33 diputats socialistes a la cambra catalana.

Tot i que des del Govern es dona per fet l’acord amb els socialistes, Romero afirma que “en aquests moments estem negociant i veient si totes aquestes propostes es poden encaixar en els pressupostos”.

Pel PSC, els comptes de l’executiu de Pere Aragonès han de donar resposta a l’ampliació de l’aeroport Barcelona-El Prat, el quart cinturó entre Sabadell i Terrassa i al complex d’oci del Hard Rock de Vilaseca i Salou.

Alícia Romero, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha dit que “la setmana passada li vam fer retorn al govern de tot el paquet de mesures proposades per acordar uns pressupostos”, i que la negociació continua oberta. De fet, aquest dimecres Govern i PSC es tornen a reunir per tancar un acord sobre els comptes catalans.

Mentre que des de l’executiu d’Aragonès donen per fet l’acord pressupostari i situen en un 87% els punts de coincidència amb el PSC, els socialistes denuncien que “treure una xifra no negociada amb l’altre grup negociador, no és acceptable”.

Romero ha afegit que “aquests números no ens quadren i no són maneres de fer les coses”. La portaveu socialista ha reblat dient que “és deslleial que el govern parli de percentatges”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari