Sánchez i Feijóo se les tenen al Congrés per suposats casos de corrupció

El PP amenaça d'impulsar una "investigació específica" sobre els vincles de la dona del líder del PSOE amb Air Europa

El president del govern central, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, a la sessió de control (Congrés dels Diputats)

La sessió de control d’aquest dimecres al Congrés dels Diputats ha estat marcada, novament, pels retrets de populars i socialistes sobre suposats casos de corrupció que esquitxen les formacions. El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha criticat la congelació dels pressupostos generals de l’Estat i també s’ha referit al cas Koldo, alhora que ha recriminat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, els vincles de la seva dona, Begoña Gómez, amb Air Europa.

“Si apliquéssim la seva vara de mesurar, li demanaríem que convoqués eleccions. I li presentaria una moció de censura perquè està ple de corrupció”, ha dit el dirigent popular, que ha advertit Sánchez que, “si es nega a donar explicacions”, impulsaran una “investigació específica sobre els assumptes que afecten el seu entorn més immediat”, en referència a Gómez i el cas d’Air Europa.

A parer del líder del PP, Sánchez “s’equivoca” si creu que “ha resolt els dubtes del que ha passat al seu govern i al seu partit”, en referència al cas Koldo, i també “s’equivoca si creu que ha donat carpetada al que ha passat a casa seva”. En la seva resposta, el cap de l’executiu central ha retret el cas de frau fiscal de la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i ha instat Feijóo a “plantar cara a la corrupció” dins de la seva formació tot demanant-li que exigeixi la dimissió d’Ayuso.

En aquest sentit, Sánchez ha criticat que el PP hagi “assenyalat la Fiscalia, l’Agència Tributària i els mitjans de comunicació” en el cas de la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, i ha assenyalat que, a diferència dels populars, el seu partit, amb el cas Koldo, el que està fent és “col·laborar amb la justícia i assumir responsabilitats polítiques”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari