Feijóo mostra el seu suport a Fernández i li demana “que uneixi el constitucionalisme”

El candidat del PPC pel 12-M es compromet a acabar "amb el procés i amb el 'sanchisme'"

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i el candidat del PPC pel 12-M, Alejandro Fernández (ACN)

Posada de llarg d’Alejandro Fernández com a candidat del PP català a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Una reunió a Barcelona encapçalada pel president del partit, Alberto Núñez Feijóo, ha servit per escenificar la reconciliació després de setmanes per elegir el candidat català des de Gènova. El líder dels populars ha descrit el seu partit com a l’únic “refugi” dels catalans contraris al procés i l’independentisme, i ha demanat a Fernández, a qui ha definit com “el millor candidat”, que “sigui capaç d’unir el constitucionalisme”.

Al seu torn, Fernández ha dit que la seva elecció com a candidat ha sigut un “part delicat”, encara que ha destacat que “el nen ha sortit sa i baralladís, però us deixarà dormir a les nits”. “Tots anem al mateix vaixell”, ha insistit Fernández, que s’ha compromès a acabar “amb el procés i amb el sanchisme” davant de tota la plana del PPC, que l’ha ratificat com a candidat a les eleccions.

Durant la seva intervenció, el candidat dels populars pel 12-M ha agraït la confiança al PPC, i “especialment” a Feijóo, i ha assenyalat que ara els populars “tenen l’oportunitat de donar la volta i obrir una nova etapa”. En aquest sentit, Fernández ha assegurat que el candidat del PSC, Salvador Illa, “no pot impulsar una nova etapa per Catalunya” perquè és un “piròman que va donar ales al procés”, i ha afirmat que el candidat del president del govern central i líder del PSOE, Pedro Sánchez, és el republicà Pere Aragonès o el juntaire Carles Puigdemont, “si és necessari”.

Montserrat diu que el PP “sempre ha estat unit”

La primera a intervenir ha estat l’eurodiputada del PP Dolors Montserrat, que serà la cap de campanya. La popular ha destacat que el PP és un partit “fort que mai es rendeix”, i ha defensat que “sempre ha estat unit”. “No som una moda passatgera ni una cosa personalista”, ha afegit.

En la mateixa línia que Fernández, Montserrat ha advertit que Illa “entregarà la Generalitat a ERC o Junts si Sánchez ho demana”, i ha situat el PP com “la casa de tots els catalans que no volen la independència”. “Sortim a guanyar per aconseguir un canvi a Catalunya, l’impuls definitiu per portar Feijóo a la Moncloa”, ha expressat.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari