Pagesos de Tarragona es desplacen a Lleida per sumar-se als talls de l’A-2 i l’AP-2

L'objectiu és rellevar companys de la zona per continuar les mobilitzacions

    Pagesos continuen tallant de l'AP-2 a Soses (ACN)

    Pagesos de Tarragona s’han desplaçat aquest dijous amb alguns cotxes i furgonetes per rellevar els companys de Lleida que fa més de 48 hores que tallen l’AP-2 a Soses i per continuar les mobilitzacions en aquests punts del Segrià. “Hi ha una bona organització i ganes de continuar els talls”, ha dit Ramon Rojo, un dels pagesos que ha vingut des del Baix Camp.

    Així mateix, Rojo ha explicat que el sector està decidint si s’organitzen noves accions a la província de Tarragona o els pagesos tarragonins es reparteixen en altres mobilitzacions. “Aguantarem el que calgui”, ha dit Rojo, qui també ha considerat que el sector no pot permetre la “falta de responsabilitat” de l’administració vers el sector de la pagesia. “Estem agonitzant i no estan a l’altura de les circumstàncies”, ha conclòs.

    Mentre que l’aturada de la circulació a l’AP-2 ha estat ininterrompuda des d’aquest dimarts, pagesos i Mossos d’Esquadra van arribar a un acord la nit de dimecres per aixecar el tall de l’A-2 durant la matinada amb l’objectiu de “buidar el trànsit”. El sector ha reprès el tall en aquesta via cap a dos quarts de deu del matí d’aquest dijous.

    En relació amb les dificultats de circulació que creen aquests talls de carreteres, el portaveu de Plataforma Pagesa a Lleida, Joan Miret, ha demanat disculpes a la població i a les empreses de mercaderies. “Sabem el mal que fem, però és culpa dels de dalt”, ha dit. En aquest sentit, ha considerat que si les administracions “no escolten a la població” hauria d’haver-hi dimissions.

    (Visited 39 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari