Els pagesos gironins reclamen una reunió amb el conseller Mascort i amenacen amb “apujar el to” i allargar les protestes

Agricultors nordcatalans s'uniran aquest migdia al bloqueig de l'AP-7 i l'N-II

Pagesos mobilitzats transporten - Foto: ACN, Gemma Tubert, Gerard Vilà

Els pagesos gironins han reclamat aquest dimecres una reunió amb el conseller l’Acció Climàtica, David Mascort, i han amenaçat amb “apujar el to” i allargar les protestes si la trobada no es produeix.

El portaveu d’Unió de Pagesos i Revolta Pagesa, Jordi Ginebreda, ha dit que esperen que el conseller acudeixi a algun dels talls que hi ha en marxa arreu de Catalunya. A més, ha avisat que estan preparats per continuar amb les seves reivindicacions i que, si aquest migdia no hi ha avenços, mantindran el bloqueig a l’AP-7 i l’N-II a Pontós (Alt Empordà) més enllà de dijous.

Aquest migdia està previst pagesos del sud de França s’uneixin a la protesta i llegeixin un manifest conjunt, ja que consideren que és “un problema transfronterer”.

Ginebreda ha assegurat que els pagesos estan organitzats i no estan “cansats”. Al contrari, ha traslladat que “cada vegada estan més enfadats i tenim ganes de quedar-nos aquí a defensar el que ens importa, que és la nostra professió”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari