Els pagesos porten més tractors al tall de l’A-2 a Tàrrega per reforçar la protesta

Els concentrats estan pendents de la reunió amb el conseller Mascort, tot i que no són optimistes

    Alguns dels assistents al tall de l'A-2 a Tàrrega en la tercera jornada de protestes (ACN)

    Els agricultors de Lleida concentrats al tall de l’A-2 a Tàrrega (Urgell) reforcen aquest dijous la protesta amb l’arribada de més pagesos i tractors respecte a la jornada anterior. El portaveu de la plataforma Revolta Pagesa, Jordi Solé, ha afirmat que després de tres dies de protesta, aquest dijous pràcticament no ha fet falta “fer la feina de mobilitzar” la gent, ja que aquesta està “mobilitzada i més unida que mai”.

    “L’únic bo que ha aconseguit aquest conseller ha estat unir la pagesia com feia anys que no estava”, ha afirmat Solé respecte al titular d’Acció Climàtica, David Mascort. Sobre la reunió d’aquest matí del conseller amb Revolta Pagesa, els concentrats dubten que doni fruits i apunten que “les esperances són pràcticament nul·les”.

    A la primera jornada de protestes al tall de l’A-2 a la capital de l’Urgell hi havia unes 400 persones. Aquest número va anar lleugerament a la baixa durant la segona jornada, mentre que aquest dijous ha repuntat, tant pel que fa a assistents com a tractors, que tornen a omplir alguns dels espais buits que havien quedat a l’autovia i a la rotonda que hi dona accés.

    (Visited 56 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari