Bolaños defensa que la Fiscalia del Suprem descarti el terrorisme en la causa del Tsunami Democràtic

El ministre ha expressat el seu "respecte absolut" per la decisió del ministeri públic

  El ministre de la Presidència i Justícia, Félix Bolaños, compareix a la Comissió Constitucional del Congrés (Congrés dels Diputats)

  El ministre de la Presidència i Justícia, Félix Bolaños, ha defensat aquest dijous que la Fiscalia del Tribunal Suprem hagi “unificat criteri” i hagi descartat que hi hagués “terrorisme” en la causa del Tsunami Democràtic. “Respecte a la llibertat d’expressió, a les opinions i, per descomptat, la decisió la prendran els jutges quan l’hagin de prendre”, ha dit el ministre en una compareixença a la Comissió Constitucional del Congrés.

  Bolaños s’ha referit així a la decisió de la tinent fiscal de l’alt tribunal, María Ángeles Sánchez-Conde, que avui ha conclòs que no hi ha indicis suficients de criminalitat per investigar per terrorisme l’expresident català Carles Puigdemont i el secretari quart de la Mesa del Parlament, Ruben Wagensberg, en el cas Tsunami. El ministre ha expressat “respecte absolut” per la feina de la Fiscalia i pels qui tinguin un criteri diferent, però ha destacat que l’informe final confirma la posició “definitiva” de la Fiscalia del Suprem que “no ha existit terrorisme”.

  “Miri si hi ha hagut debat, també n’hi ha hagut dins la mateixa Fiscalia, i avui la Fiscalia del Tribunal Suprem ha unificat criteri i entén que no ha existit terrorisme durant el procés independentista”, ha resolt en una pregunta dels representants de Vox.

  (Visited 41 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari