Casol acusa Erra d’actuar de manera “partidista” en el seu cas i en el de Madaula

La diputada no adscrita afirma que Junts és un "partit masclista"

La diputada Cristina Casol

La diputada no adscrita Cristina Casol, expulsada recentment del grup de Junts, ha acusat la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, d’haver utilitzat el seu càrrec de manera “partidista” en el seu cas i en el d’Aurora Madaula.

“Quan ets presidenta d’una institució has d’intentar que tots els diputats es trobin bé. I quan sents que algú està patint, el primer que has de fer és veure què passa”, ha argumentat en una entrevista concedida a RTVE.

Casol ha recriminat a la presidenta del Parlament que demanés a Madaula que plegués del seu càrrec a la Mesa, quan la diputada de Junts va denunciar violències silenciades per part de companys del grup, i ha lamentat l’actitud que tingut amb ella. “La presidenta Erra amb mi no ha parlat. Tots ho donen tot per fet”, ha afegit.

La diputada, a més, ha dit que veu “mala intenció” en la decisió de situar-la, com a diputada no adscrita, en una zona de l’hemicicle on hi ha els diputats de Vox i de Cs. “Em sap greu que Junts i PSC es posin d’acord per posar-me allà. Em posen en un ambient que és més dur per mi”, ha dit.

Casol ha considerat que Junts és un “partit masclista” perquè, segons ha assegurat, ella ha patit masclisme per part del grup de Junts al Parlament, a qui ha atribuït una “manera antiga de fer política” basada en “estar amb mi o contra mi”. En concret, ha responsabilitzat el president de Junts al Parlament, Albert Batet, del seu cas. Tot i que ha admès que la presidenta de Junts, Laura Borràs, no li ha donat suport en públic de manera explícita, ha assegurat que sí que ho ha fet implícitament i personalment.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari