Elena afirma que la relació entre Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona és “bona”

El conseller d'Interior assegura que "si hi ha disfuncions" entre ambdós cossos policials, "es resolen"

  El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, intervé al ple de la cambra catalana (Parlament de Catalunya)

  El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, s’ha “remès” a les paraules de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i del tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, en referència al treball conjunt entre Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana, i ha assegurat que “les relacions i la cooperació són bones i, permanentment, si hi ha disfuncions es resolen”.

  En una interpel·lació de Ciutadans al Parlament, després que els darrers dies La Vanguardia publiqués que les dues policies estaven travessant una “crisi institucional greu”, Elena ha recollit les declaracions de Batlle en què afirmava que hi podia haver “algun moment puntual de descoordinació”, però ha defensat que aquestes situacions se solucionen. Arran de les informacions publicades al mitjà esmentat, la Sindicatura de Barcelona va mostrar “preocupació” per la crisi, i va advertir que “podria posar en risc el treball conjunt en matèria d’investigació, principalment de delictes vinculats al tràfic de drogues”.

  D’altra banda, Elena ha insistit que cal “resoldre” el problema de la reincidència perquè hi ha un “buit legal”, i ha reconegut la mancança d’agents al cos apuntant que “seria de ximple que jo que he augmentat de 18.000 a 22.000 8 (els agents) digués que anem sobrats de mossos”.

  (Visited 59 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari