Aragonès insisteix a esgotar la legislatura i diu que les eleccions seran el febrer del 2025

El president de la Generalitat preveu que Catalunya entri en emergència per sequera la setmana que ve

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, atenent als mitjans a l'exterior del Convent dels Àngels, a Barcelona (ACN)

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha insistit a esgotar la legislatura i ha afirmat que, per tant, les eleccions al Parlament es faran a principis de l’any vinent. “Les eleccions seran quan toquen, el febrer del 2025”, ha manifestat el cap de l’executiu català en una entrevista a Catalunya Ràdio, aquest dilluns.

  Aragonès ha descartat, doncs, la possibilitat d’un avançament electoral. D’altra banda, ha confiat que hi haurà nous comptes, tot assenyalant que “cada any hem aprovat pressupostos i en tindrem aquest any”. En aquest sentit, el president català ha subratllat que el seu govern està “treballant molt intensament amb els grups” per tancar un acord polític.

  Emergència per sequera

  El cap de l’executiu català també ha avançat que Catalunya entrarà en emergència per sequera “probablement” la setmana que ve. D’aquesta manera, la previsió és que els embassaments del país es mantinguin al 16% de la capacitat els pròxims dies. Aragonès ha constatat que caldrà estar pendents del consum i de les pluges, tot i que ja ha advertit que les previsions a curt termini no en preveuen.

  El president de la Generalitat ha destacat l’esforç de la ciutadania i els agricultors de cara a endarrerir l’entrada d’emergència per la sequera i ha assenyalat que, si no hagués sigut així, Catalunya hauria entrat en emergència ara fa un any.

  (Visited 45 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari