El jutge torna a denegar la llibertat condicional a Alves

Considera que davant la immediatesa del judici, només la presó preventiva pot evitar el risc de fugida

El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

Dani Alves continuarà en presó preventiva pel cas de la violació a una jove a la discoteca Sutton de Barcelona el 30 de desembre passat. El tribunal de l’Audiència Provincial de Barcelona ha tornat a denegar aquest dilluns la petició de llibertat condicional que la defensa de l’exjugador va fer el 7 de novembre.

En una interlocutòria, el tribunal desestima la petició dels representants d’Alves, que al·legaven que ja han passat tres mesos des de la resolució anterior i que les circumstàncies de la mesura de presó preventiva no han canviat.

El jutge encarregat de la causa, en canvi, sosté que encara es compleixen tots els requisits per mantenir la presó provisional, ja que continua existint el risc de fugida per part del jugador. De fet, el tribunal considera que davant la immediatesa del judici, només la presó preventiva pot evitar aquest risc.

La Fiscalia va demanar una condemna de nou anys de presó per a l’exjugador, i a aquest període s’hi podria afegir una mesura de llibertat vigilada de deu anys i una indemnització de 150.000 euros per a la víctima.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari