El PSC critica la manera de triar Sallent com a major dels Mossos

La portaveu socialista, Núria Parlon, considera que la manera "no és més adequada"

Nuria Parlon - Foto: ACN, Mariona Puig, Maria Pratdesaba

La portaveu del PSC, Núria Parlon, ha considerat que la manera com el Departament d’Interior ha triat Eduard Sallent com a major dels Mossos d’Esquadra “no és la més adequada”. En declaracions a la SER Catalunya, ha dit que s’ha fet “in extremis” i “de manera ràpida” abans de les eleccions de diumenge.

A més, ha afegit que Sallent té “tota la legitimitat” per ser major, però ha criticat el procediment: “Les coses s’han de fer amb una mica més de calma i transparència i no induir a confusions”. Parlon ha recordat que també tant sindicats com l’altra aspirant han impugnat les bases de la convocatòria al jutjat. Per tot plegat, ha conclòs que hi ha una “millor manera” de fer les coses, i ha assegurat que fer aquesta crítica no treu professionalitat i capacitat a Sallent per exercir com a major.

El candidat socialista, Salvador Illa, va anunciar que Parlon seria la futura consellera d’Interior si arribava a ser president de la Generalitat. En aquest sentit, la portaveu socialista i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet ha explicat que, si exerceix el càrrec, hi ha recorregut de millora i alguns punts on cal treballar, com l’increment de robatoris amb violència o dels delictes al voltant de la marihuana i el tràfic de drogues. En tot cas, ha avançat que apostarà per la professionalització del cos i per evitar “interferències polítiques”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari