Aragonès convoca els grups parlamentaris el 19 de desembre per abordar els resultats de PISA

L'oposició assistirà, però creu que el govern català ha anat "tard" i té dubtes sobre els resultats d'aquesta cimera

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, atén els mitjans de comunicació des de la delegació del govern català a Suïssa (Arnau Carbonell / Presidència)

    El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha convocat el 19 de desembre a les 18 hores tots els grups parlamentaris -excepte Vox- per abordar els resultats de l’informe PISA, segons ha pogut saber l’ACN. Aragonès ja va explicar aquest dimecres al Parlament que vol impulsar “canvis valents” en l’educació a partir d’un “consens” entre partits, i va instar els grups parlamentaris a fer “política educativa” en comptes de “partidisme”.

    L’oposició ja ha confirmat que assistirà a la reunió al Palau de la Generalitat que ha convocat el president català, tot i que la majoria dels grups coincideixen que Aragonès ha anat “tard” en la seva reacció i es mostren escèptics sobre els resultats que pugui donar aquesta cimera. De fet, el líder del PSC, Salvador Illa, va advertir que “no pot haver-hi ni autocomplaença, ni excuses, ni es pot amagar el cap sota l’ala”, mentre que Albert Batet, de Junts, va reclamar “un acord de país seriós” amb mesures estructurals “continuades”.

    (Visited 50 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari