Simó demana als pares dels alumnes suport per als docents

La consellera d'Educació assegura en una carta que s'estan impulsant les reformes necessàries per revertir el mal resultat a l'informe PISA

La consellera d'Educacó, Anna Simó

La consellera d’Educació, Anna Simó, ha enviat una carta a les famílies dels alumnes després dels mals resultats del darrer informe PISA, en la qual ha assegurat que ja s’estan impulsant les reformes necessàries per revertir aquesta situació i ha afegit que es reforçaran, en especial, els aprenentatges en lectura, matemàtiques i llengües.

La consellera, segons difon l’ACN, ha demanat suport per als docents i també ha destacat el paper clau de les famílies en l’acompanyament en l’estona dedicada a l’estudi i la gestió responsable de les pantalles. A més, ha defensat que l’escola “ha de ser diversa” perquè ho és la societat. “Hem de ser capaços d’atendre com cal aquesta diversitat i reforçar l’assoliment de les competències que ha d’adquirir tot l’alumnat”, ha manifestat Simó.

La titular d’Educació ha assegurat que els resultats van més enllà de l’àmbit educatiu perquè “repercussions socials i de país”, i ha remarcat que des del departament valoren l’esforç dels docents per gestionar la “complexitat” dels centres.

“Són professionals que necessiten la confiança i la implicació de les famílies, el vostre suport”, ha indicat. “Compto amb vosaltres per fer pinya en favor d’una educació de nivell per als nostres fills i filles”, conclou el missatge, afegeix la mateixa informació.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari