Sánchez evita confirmar la trobada amb Puigdemont

El president del govern central diu que el que té "és una reunió amb Aragonès el 21 de desembre"

  El president del govern central, Pedro Sánchez, intervé a l'Eurocambra (Parlament Europeu)

  El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha evitat confirmar o negar la reunió amb l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont que ha anunciat aquest dijous el secretari general de Junts, Jordi Turull, i s’ha limitat a assenyalar que el que consta a la seva agenda és la trobada amb el cap de l’executiu català, Pere Aragonès, dijous vinent.

  El que tinc és una reunió amb el president Aragonès el dia 21 de desembre a conseqüència d’una visita al supercomputador a Barcelona”, ha apuntat Sánchez des de Brussel·les, en una atenció als mitjans prèvia al Consell Europeu. “Jo tinc la meva agenda, i és pública i completament transparent”, ha afegit el cap de l’executiu central.

  En la mateixa línia que Sánchez, la portaveu del govern central, Pilar Alegría, ha afirmat que no hi ha programada cap reunió entre Puigdemont i el president espanyol.

  (Visited 70 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari