El govern central nega que la trobada entre Sánchez i Puigdemont “estigui en agenda”

La portaveu de l'executiu espanyol, Pilar Alegría, diu que no hi ha programada cap reunió

  La portaveu del govern espanyol, Pilar Alegría, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres (ACN)

  La portaveu del govern central i ministra d’Educació, Pilar Alegría, ha manifestat aquest dijous que no hi ha programada cap reunió entre el president espanyol, Pedro Sánchez, i el dirigent de Junts Carles Puigdemont. “No em consta que aquesta qüestió estigui en agenda. És el que els puc traslladar en aquests moments”, ha manifestat en una entrevista a Telecinco.

  Alegría ha respost així a les declaracions del secretari general de Junts, Jordi Turull, que ha avançat aquest dijous que hi haurà una reunió “com cal” entre Puigdemont i Sánchez “per parlar de la negociació i aprofundir en la resolució del conflicte”. L’expresident de la Generalitat i el cap de l’executiu espanyol van coincidir aquest dimecres a Estrasburg, però no van reunir-se ni saludar-se.

  (Visited 64 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari