El PP troba que una reunió Sánchez-Puigdemont és una “degeneració”

"Està disposat a escoltar com li dona ordres un pròfug de la justícia", assegura Cuca Gamarra sobre el president del Govern

  Miguel Tellado, Cuca Gamarra, Alberto Núñez Feijóo i Carme Fúnez

  La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha afirmat aquest dijous que una eventual reunió entre Carles Puigdemont i Pedro Sánchez suposaria una “degeneració” i una “anomalia democràtica”.

  “Per set vots, que són el que fonamenten això, Sánchez està disposat a reunir-se, humiliar-se més i escoltar com li dona ordres un pròfug de la justícia que ha convertit al president en un titella”, ha lamentat Gamarra en declaracions a TVE recollides per l’ACN.

  La dirigent popular ha afegit que aquesta cita només es pot produir a l’exterior perquè si el líder de Junts “posa un peu a Espanya”, seria arrestat. El portaveu popular Miguel Tellado, per la seva part, ha afegit que Sánchez és un president “segrestat i lligat” per l’independentisme.

  “Una vegada al mes [Sánchez] ha d’anar a segellar la llibreta amb els independentistes perquè li permetin seguir a la Moncloa. Lamentablement, com és un polític amb molt pocs escrúpols, cedirà en tot el que li exigeixin”, ha dit Tellado a Antena 3.

  (Visited 68 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari