La sectorial de feminisme de Junts demana que s’expedienti a Madaula per denunciar un “assetjament parlamentari”

El comitè de garanties del partit té tres denúncies damunt la taula

  Aurora Madaula

  La sectorial de feminisme i igualtat de Junts ha demanat que s’obri un expedient i s’investiguin les paraules amb què la vicepresidenta del partit i secretària segona de la Mesa del Parlament, Aurora Madaula, va denunciar des del faristol de la cambra un “assetjament parlamentari” per part de companys, ha avançat El Periódico i ha confirmat l’ACN. En concret, la sectorial ha posat el focus en un suposat ús polític de l’acusació per part de la dirigent.

  El comitè de garanties de Junts té, així doncs, tres denúncies sobre aquest cas damunt la taula: la de la sectorial, la de 22 dels 32 diputats del partit i la de Madaula, que disposa de deu dies per aclarir a qui acusa i de què, segons El Periódico.

  Aquest dijous al matí, la presidenta del Parlament, Anna Erra, ha citat Madaula per a abordar la qüestió en una trobada al despatx d’Erra que ha durat uns 40 minuts.

  La polèmica va esclatar divendres passat, al Parlament de les Dones celebrat a la cambra catalana. Durant la seva intervenció, Madaula va emocionar-se mentre explicava sense donar noms ni detalls una situació de “violència silenciosa” que va atribuir a companys i companyes.

  “Violència masclista és dir que hauries de riure més per poder progressar a la feina. A quants homes se’ls valora pel seu somriure? Violència masclista és que et menystinguin a la feina, no t’escoltin o modifiquin una proposta sense la teva opinió”, va denunciar. La intervenció va ser compartida per la presidenta del partit, Laura Borràs, a X.

  (Visited 163 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari