Erra cita Madaula per abordar el malestar dins de Junts per les crítiques de la diputada

La trobada busca saber en quin punt està la relació de la secretària segona de la Mesa amb el partit

Aurora Madaula
Aurora Madaula

La presidenta del Parlament, Anna Erra, ha citat aquest dijous la secretària segona de la Mesa i vicepresidenta de Junts, Aurora Madaula, pel malestar que s’ha generat dins del partit per les crítiques expressades divendres passat, segons ha avançat l’Ara i ha confirmat l’ACN.

Fonts de la presidència del Parlament asseguren que la trobada servirà per abordar la polèmica sorgida i conèixer en quin punt es troben les relacions de Madaula amb el partit.

Una vintena dels 32 diputats de Junts per Catalunya al Parlament van donar suport aquest dimarts a un escrit de queixa contra la diputada. Madaula va denunciar “violències silencioses” per part de “companys i companyes”.

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari