Els comuns denuncien una “estratègia” del PSC, ERC, Junts i PP per obstaculitzar la prohibició d’alguns correbous

David Cid acusa els partits d'actuar "al dictat del 'lobby' taurí" amb el registre de 430 compareixences

    El portaveu d'En Comú Podem, David Cid, en roda de premsa des del Parlament (ACN)

    Des d’En Comú Podem veuen amb “preocupació” el que consideren una “estratègia” del PSC, ERC, Junts i el PP al Parlament de Catalunya per obstaculitzar la llei que prohibiria alguns correbous. En una roda de premsa a la cambra catalana aquest dimarts, el portaveu del grup parlamentari dels comuns, David Cid, ha denunciat una “estratègia clara de dilació” amb el registre de 430 compareixences i ha acusat aquestes formacions d’actuar “al dictat de lobby taurí”.

    Segons ha denunciat el portaveu dels comuns al Parlament, el PSC ha registrat “més de 100 compareixences”, mentre que ERC i Junts n’han presentat una vuitantena cadascun. Cid ha assegurat que aquesta és la “demanda” que han fet les entitats protaurines.

    En aquest sentit, Cid ha demanat “coherència” a socialistes, republicans, postconvergents i populars, i ha assenyalat que “no té sentit no votar l’esmena a la totalitat de Vox i després fer la feina a Vox”. La iniciativa, que es troba en tramitació parlamentària, prohibiria les modalitats dels espectacles taurins del bou embolat, a la mar i capllaçat.

    (Visited 65 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari