Feijóo carrega contra Sànchez, però descarta la moció de censura

El cap de l'oposició recomana "que voti al PP a Catalunya" qui vulgui "donar un disgust a Sánchez i al separatisme"

Alberto Núñez Feijóo - Foto: ACN, Miquel Vera

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha considerat que el discurs amb què Pedro Sánchez ha anunciat aquest dilluns que no dimitiria com a president del Govern d’Espanya és “el més perillós” que ha fet en tota la seva carrera, i que ha evidenciat que “no accepta la discrepància” i que busca un país “al seu servei”.

“No vol oposició ni vol justícia o mitjans de comunicació. Només es vol a si mateix”, ha manifestat Feijóo en una roda de premsa a Madrid, durant la qual, això sí, ha descartat presentar moció de censura contra Sánchez “en aquests moments”, adduint que “ha comprat” als seus socis. “Qui vulgui donar un disgust a Sánchez i al separatisme, que voti al PP a Catalunya”, ha afegit el dirigent popular.

Feijóo també ha dit de Sánchez que “ha estat capaç de fer servir fins i tot la seva intimitat per intentar guanyar temps”, i li ha retret el fet d’haver utilitzat al rei Felip VI “com a actor secundari” en la seva “última pel·lícula”. El líder popular també ha acusat Sánchez pretendre “colar” un canvi de règim i de tornar a l’Espanya “dels dos bàndols. A més, ha negat que el president del Govern hagi rebut l’escalf de la població ni la “mobilització social” que demanava el PSOE.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari