Aragonès evita posicionar-se sobre els correbous abans de la votació

El president català respon a Albiach que dirà la seva més endavant

El president Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha evitat posicionar-se abansd de votar aquest dimecres al Parlament de Catalunya sobre la reforma legal impulsada per la CUP i En Comú Podem per prohibir els correbous, els bous embolats, els enllaçats i els bous a la mar, tradicionals de les Terres de l’Ebre.

En resposta a la líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha dit que la posició que prendrà com a diputat “l’explicarà el grup parlamentari en la seva intervenció”, però pel que fa a la seva posició com a president, “tindran l’oportunitat de preguntar-m’ho”.

Quan Albiach ha proposat regular l’ús de pirotècnia pel patiment que provoca als gossos, i l’ha acusat d’amagar-se, Aragonès ha manifestat que això posa de manifest que la protecció animal és un debat amb “supòsits molt més amplis” que els que s’han debatut en aquesta sessió.

ERC, com Junts, ha votat dividida sobre la prohibició dels correbous, els bous embolats, els enllaçats i els bous a la mar, comunicant abans que “un grup de diputats” votaria en contra de l’esmena a la totalitat, mentre que la posició del grup seria l’abstenció.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari