El jutge del cas Koldo rebutja citar Begoña Gómez com a testimoni per “meres” informacions periodístiques

Rebutja el recurs que va presentar l'acusació popular contra la negativa

Begoña Gómez

El jutge del cas Koldo, Ismael Moreno, ha rebutjat aquest dilluns, per segona vegada, citar com a testimoni Begoña Gómez, esposa del president del govern Pedro Sánchez.

La petició ha partit en les dues ocasions de l’associació ultra Liberum, personada en la causa de corrupció com a acusació popular. El jutge, d’acord amb el criteri de la Fiscalia Anticorrupció, ha conclòs en una interlocutòria dictada avui: “Les dades que s’ofereixen són meres informacions periodístiques no contrastades”.

L’activitat de l’associació Liberum va arrencar a la pandèmia amb accions judicials massives per oposar-se a mesures per contenir el virus, des del passaport Covid fins a la vacunació. En els darrers anys han interposat, sense èxit, diverses querelles contra líders polítics i jutges per imposar i avalar restriccions sanitàries.

Dues setmanes després que es realitzessin les detencions de l’operació Delorme, Liberum va sol·licitar per primera vegada la declaració de Gómez com a testimoni. La Fiscalia va informar en contra i el jutge va acordar desestimar la pràctica d’aquesta diligència. L’associació va recórrer i Anticorrupció s’ha tornat a posicionar en contra, amb l’acord final del jutge.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari