Belarra demana no conformar-se amb “la proposta conservadora del PSOE”

La secretària general de Podem considera un "enorme error" excloure la formació morada de l'executiu central

    L'exministra de Drets Socials i líder de Podem, Ione Belarra (Ministeri de Drets Socials)
    L'exministra de Drets Socials i líder de Podem, Ione Belarra (Ministeri de Drets Socials)

    L’exministra de Drets Socials i Agenda 2030 i secretària general de Podem, Ione Belarra, ha considerat un “enorme error polític” que la seva formació hagi quedat fora del nou govern de Pedro Sánchez i ha apuntat que Podem ha sigut “el motor de les millors transformacions feministes, econòmiques i socials”. “Avui Pedro Sánchez i el PSOE aconsegueixen el que no van aconseguir el 2019, que és fer fora Podem del govern”, ha lamentat Belarra.

    Durant el traspàs de carteres als nous ministres de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, Pablo Bustinduy, i d’Infància i Joventut, Sira Rego, ambdós de Sumar, la líder de Podem ha demanat no “conformar-se amb la proposta conservadora del PSOE” i ha afirmat que tenen “la mirada posada en tornar”. “Ens fan fora perquè s’ha pogut i perquè ho hem fet bé, lleials a la nostra gent i als nostres principis”, ha indicat la ja exministra, que ha afegit: “Ens fan fora, però no marxem. Seguim amb la voluntat ferma i l’esperança intacta”.

    Belarra s’ha referit a la sortida de Podem de l’executiu espanyol en la mateixa línia que l’extitular d’Igualtat, Irene Montero, que ha entregat la cartera a la seva substituta, Ana Redondo. De fet, Belarra i Montero s’han acompanyat en el traspàs de les seves respectives carteres, i en el cas del ministeri que liderava Belarra, també han assistit la vicepresidenta segona del govern central, Yolanda Díaz; la tercera, Teresa Ribera; i la ministra de Sanitat, Mónica García.

    (Visited 20 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari