Una associació de guàrdies civils disposats a “vessar la sang per defensar Espanya”

Veuen el pacte del PSOE i Junts com un missatge d’"impunitat" i "foment" del desacatament

Detencions de la Guardia Civil a membres dels CDR

L’associació de guàrdies civils APROGC ha dit que estan disposats a “vessar fins a l’última gota de la seva sang per defensar la sobirania i la independència d’Espanya i el seu ordenament constitucional”. En un comunicat emès aquest divendres, han recordat que la seva missió és protegir els drets i les llibertats i garantir la seguretat de la ciutadania.

Per aquest motiu, l’organització ha assegurat que continuarà obeint la Constitució per sobre de qualsevol altra indicació. APROGC veu el pacte entre el PSOE i Junts com un missatge d'”impunitat” i “foment” del desacatament de les normes. “Volem seguir complint i fent complir la llei”, han expressat.

L’entitat contempla l’acord amb “profunda preocupació” i considera que pretén “buidar de contingut” la tasca de la Guàrdia Civil, especialment la de la policia judicial. “Es pretén instaurar la llei del més fort”, denuncien. Apunten que l’amnistia a condemnats per terrorisme “reforça” i “augmenta” el nombre d’atemptats, i alerten d’una possible nova crisi de convivència a Catalunya.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari