Les bases dels comuns avalen amb un 95,2% reeditar el govern de coalició i negociar amb independentistes

La consulta interna ha registrat un 54,4% de participació, i només un 2,4% dels militants s'ha oposat

  El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena

  Les bases de Catalunya en Comú han avalat amb un 95,2% dels vots tornar a formar part del govern de coalició amb el PSOE i negociar amb independentistes i altres grups per aconseguir els suports necessaris per a la investidura de Pedro Sánchez. Segons un comunicat del partit, només el 2,4% dels participants s’hi ha oposat i el 2,3% s’hi ha abstingut.

  Concretament, s’ha registrat una participació del 54,4% en la consulta interna, que s’ha celebrat des del divendres al vespre fins aquesta passada mitjanit. La pregunta que s’ha sotmès a votació ha estat: “Estàs d’acord que els comuns participin de la formació de govern a l’Estat a partir de l’acord presentat amb el PSOE i reunir els suports necessaris per a la investidura?”.

  (Visited 27 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari