Bolaños afirma que la negociació amb Junts per a la investidura de Sánchez “va avançant”

Els socialistes no han segellat encara l'acord amb els postconvergents en la jornada de contactes d'aquest dimarts

    El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, durant una roda de premsa a la seu del PSOE (ACN)

    El ministre de la Presidència en funcions i membre de l’equip negociador del PSOE, Félix Bolaños, ha assegurat aquest dimarts que la negociació de la seva formació amb Junts per a la investidura de Pedro Sánchez “va avançant”. “Estem treballant cada dia sense descans” per fer un govern que “continuï protegint els ciutadans”, ha indicat Bolaños.

    Les manifestacions del ministre han arribat després d’una nova jornada de contactes que no ha permès segellar un acord. El PSOE considerava que el pacte estava pràcticament tancat fa una setmana, però s’ha encallat, segons les dues parts, per qüestions “tècniques” de la llei d’amnistia. Fonts socialistes han admès que és “complicat” que la investidura sigui aquesta setmana, i eviten ara posar un “horitzó temporal” per al pacte.

    No tenim data. La data és el 27 de novembre”, indiquen, tot assenyalant a la data límit per poder investir Sánchez. “Estem treballant-hi, anem avançant”, assenyalen les mateixes fonts socialistes, que diuen estar “treballant” sobre la llei d’amnistia i “alguns detalls de l’acord polític”. “No podem donar un horitzó temporal, només seguim parlant-ne”, remarquen.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari