Abascal i Feijóo retreuen al PSOE la “humiliació” de la foto amb Puigdemont

El PP parla de "rendició" dels socialistes, mentre Vox acusa Sánchez de "trepitjar la Constitució"

    El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i el president de Vox, Santiago Abascal, en la ronda de contactes per a la investidura de Feijóo (Congrés dels Diputats)

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, i el de Vox, Santiago Abascal, han qualificat aquest dimarts “d’humiliació” la foto entre el secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán, i l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Bèlgica, i han criticat que els socialistes es reuneixin amb “un pròfug de la justícia”. Per a Feijóo, el que ha fet el PSOE és una mostra de “rendició”, mentre que Abascal ha acusat el partit de Pedro Sánchez de “trepitjar la Constitució”.

    “Ahir el PSOE va anar a rendir-se i a rendir homenatge a una persona que té qüestions pendents amb el Suprem”, ha dit el líder del PP en declaracions a la premsa abans de l’acte de jura de la Constitució d’Elionor. Segons el PP, Sánchez està col·leccionant una sèrie de “decisions i fotos” que “avergonyeixen” a l’electorat socialista: “Estem davant d’una altra anomalia democràtica i ja en van moltes”, ha insistit Feijóo.

    Per la seva banda, el president de Vox ha considerat la imatge de Cerdán i Puigdemont “una nova prova de la humiliació” dels socialistes, i ha assenyalat que “el problema és que el PSOE pretén humiliar Espanya i humiliar les institucions”. “Mentre la princesa d’Astúries jura la Constitució, patim un govern en funcions que està disposat a trepitjar-la“, ha manifestat Abascal en declaracions als mitjans.

    (Visited 31 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari