La dreta surt al carrer contra l’amnistia

Alejandro Fernández participarà a la concentració del 12 de novembre a Barcelona, i Feijóo i Vox assistiran a la del dia 18 a Madrid

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, i el president de Vox, Santiago Abascal

L’entitat Cataluña Suma por España ha convocat una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona contra l’amnistia per al diumenge 12 de novembre. “No en nom d’Espanya. No a l’amnistia”, diu el lema de l’acte. Segons l’entitat, no accepten que es negociï i s’acceptin “xantatges” en nom d’Espanya. El president del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat a través del seu compte a la xarxa X que hi participarà amb el missatge: “Allà hi serem”.

També hi ha convocades altres concentracions contra l’amnistia el dia 5 de novembre a València i el 18 a Madrid, i el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, assistirà a la manifestació de la capital. Segons fonts dels populars, Feijóo va parlar amb els organitzadors de la concentració i els va confirmar la seva presència, just abans de conèixer la reunió entre el secretari d’organització del PSOE, Santos Cerdán, i l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Brussel·les. Els populars han criticat que els socialistes hagin anat a “fer un homenatge” al president quan abans deien que el farien tornar perquè passés comptes davant la justícia.

Els populars han assegurat que “la causa que defensa la societat civil és absolutament coincident amb els valors que defensa el partit i, per tant, el PP estarà al carrer defensa la igualtat dels espanyols i la unitat del país davant dels qui insisteixen a fragmentar-lo i dividir-lo”. Així doncs, el PP confirma que serà al carrer manifestant-se contra l’amnistia a València i a Madrid. L’objectiu del partit és recordar al president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, que el que fa per superar la seva “debilitat parlamentària” no és en nom d’Espanya sinó en “detriment de la dignitat dels espanyols”.

Per la seva banda, Vox també ha confirmat la seva participació de la protesta a la plaça Cibeles, i han dit que aniran a totes les manifestacions convocades per la societat civil “a favor de la unitat, contra l’amnistia i contra el cop que Sánchez pretén perpetuar a la Moncloa”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari