L’Audiència Nacional deixa en mans del jutjat de Solsona l’intent de sabotatge a La Vuelta

La Fiscalia va descartar el terrorisme i va assenyalar que el cas ja l'investiga el jutjat català

  L'Audiència Nacional
  L'Audiència Nacional

  L’Audiència Nacional ha arxivat la causa oberta pel possible sabotatge a La Vuelta en el seu pas per la comarca del Solsonès, ja que els mateixos fets els investiga un jutjat de Solsona. Segons ha avançat RAC1 i ha confirmat l’ACN, el magistrat ha fet cas a la Fiscalia, que no veia cap possible delicte de terrorisme i demanava que la investigació es dugués al jutjat de Solsona.

  Fa unes setmanes, el magistrat Joaquín Gadea va obrir la investigació per si el vessament de líquid al traçat estava vinculat amb els CDR. Gadea va actuar després de rebre un ofici de la Comissaria General d’Informació de la Policia Nacional per la detenció de quatre persones per la seva presumpta participació en l’atac que es preparava contra els ciclistes. Ara, però, el magistrat ha renunciat a seguir investigant el cas.

  Els arrestats van quedar en llibertat després de comparèixer davant del jutge de guàrdia de Solsona, amb la condició de no acostar-se a menys de 500 metres de les etapes ciclistes.

  (Visited 31 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari