Melero assumeix la culpa pel nyap de la causa de Mas a Estrasburg

L'advocat reconeix "un error", afirma que ha pecat "de supèrbia" i anuncia que cercaran un reconeixement simbòlic presentant una queixa a Nacions Unides

L'advocat Xavier Melero - Foto: 324

L’advocat Xavier Melero ha assumit aquest dimecres la culpa per la decisió del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) de tancar el cas d’Artur Mas contra Espanya sense examinar-lo, una decisió adoptada arran de la manca de resposta de l’expresident de la Generalitat.

El TEDH va demanar a Mas que aportes les seves observacions al cas, relatiu a la seva condemna pel 9-N, després de rebre la resposta d’Espanya, però no va contestar, fet pel qual Melero s’ha disculpat ara públicament, i ha reconegut com “un error” i un excés de confiança per part seva.

“He pecat de supèrbia”, ha manifestat a RAC1, on també ha indicat que va pensar que el tribunal d’Estrasburg no consideraria que, si no responien, estarien desistint de continuar amb la demanda, relativa a una presumpta vulneració de drets humans.

Melero, d’altra banda, ha avançat que presentaran una queixa a la Comissió de Drets Humans de Nacions Unides amb l’objectiu d’aconseguir “un reconeixement simbòlic que el president Mas tenia raó”.

(Visited 147 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari