Plataforma per la Llengua es reunirà amb representants espanyols a la UE pel català

L'entitat pretén facilitar arguments a la delegació per abordar les preocupacions existents

  Imatge de la reunió entre els líders polítics de la Unió Europea i els països de la CELAC a la seu del Consell de la UE, a Brussel·les (UE)

  Plataforma per la Llengua es reunirà d’urgència amb la representació espanyola davant la Unió Europea (UE) per tractar l’oficialitat del català, el basc i el gallec. En una trobada prevista per aquest dimarts al matí, l’organització exposarà als representants espanyols els dubtes que els han transmès altres països -més enllà dels ja coneguts per part de Finlàndia i Suècia- perquè l’oficialitat tiri endavant aquest dimarts en el Consell d’Afers Exteriors de la UE.

  Des de Plataforma per la Llengua assenyalen que l’objectiu de la trobada és facilitar arguments a la delegació espanyola per tal d’abordar les preocupacions existents i evitar que la decisió sobre l’oficialitat quedi ajornada fins a una nova data. Per part de l’entitat que defensa la llengua catalana, a la reunió hi assistirà el responsable de la campanya sobre l’oficialitat de l’organització, Pol Cruz.

  (Visited 44 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari