Rubiales renuncia a la presidència de la RFEF

L'exdirigent dimiteix afirmant que "la veritat s'està imposant" al carrer, però que "poders fàctics" impedirien que tornés al càrrec

El ja expresident de la RFEF, Luis Rubiales

Luis Rubiales ha presentat la dimissió com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i com a vicepresident de la UEFA, després que la FIFA, organisme rector del futbol mundial, l’apartés del càrrec pel seu comportament després de la victòria de la selecció espanyola femenina a la Copa del Món, el passat 20 d’agost.

En la carta oberta que ha publicat a Twitter, adreçada al seu substitut provisional, Pedro Rocha, Rubiales manifesta que “insistir a quedar-me a l’espera i aferrar-m’hi no contribuirà a res positiu, ni a la Federació ni al futbol espanyol”, i hi afegeix que ha adoptat la decisió “després d’haver-me assegurat que la meva marxa contribuirà” a fer possible que Espanya organitzi el Mundial del 2030.

L’exdirigent de la RFEF també ha vinculat la decisió de plegar, “entre altres coses”, al fet que “hi ha poders fàctics que impedirien el meu retorn“, encara que la FIFA no mantingués la suspensió que li ha imposat, i tot i que considera que “al carrer, cada dia més, la veritat s’està imposant”.

Rubiales, sense concretar més, ha assenyalat que la seva família ha patit “una persecució desmesurada” i “moltes falsedats” els darrers dies, i ha afirmat que “tinc fe en la veritat” i que “faré tot el que estigui al meu abast perquè prevalgui”.

L’expresident de la RFEF no s’ha referit a Jenni Hermoso, la futbolista que va rebre d’ell un petó a la boca durant l’entrega de les medalles després de la final del mundial femení de futbol, la qual ha assegurat que no li ho va consentir i l’ha denunciat davant la Fiscalia per aquell comportament.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari