Robles creu que el TC hauria d’haver esperat per decidir sobre el recurs de Puigdemont

La ministra assenyala que és una decisió "transcendent" i que la Sala de Vacances es dedica a assumptes menors

  La ministra de Defensa, Margarita Robles

  La ministra de Defensa en funcions, Magarita Robles, s’ha mostrat en desacord aquest dijous amb el fet que la Sala de Vacances del Tribunal Constitucional (TC) hagi decidit sobre el recurs d’empara de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i l’eurodiputat Toni Comín. En declaracions als mitjans, Robles ha considerat que allò “raonable” hagués sigut esperar a la reunió del Ple del tribunal.

  “Hauria estat prudent que no hagués sigut la Sala de Vacances qui ho hagués resolt”, ha afirmat la ministra, segons ha recollit Europa Press. En aquest sentit, Robles ha indicat que la decisió sobre el recurs de Puigdemont i Comín “té una transcendència no només política, sinó també jurídica important”, i que la Sala de Vacances està per a “assumptes de pura tramitació, de menor incidència”.

  La Fiscalia del TC ha anunciat aquest dimecres que presentarà un recurs contra la decisió de la Sala de Vacances perquè entén que no hi havia cap urgència que justifiqui que aquesta sala hagi resolt la petició de Puigdemont i Comín sense passar pel ple.

  (Visited 39 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari